Helaas, is de afdeling Velsen-Noord vanaf heden gesloten.
Vanaf vrijdag 1 oktober zal ik een groepje starten in Heemskerk
op de Luttik Cie 5, 1969 MV  Heemskerk (buurtcentrum d’Evelaer)

Moderne Linedance Velsen-Noord

Ik ben in seizoen 2013/2014 bij de Line dansers gaan kijken om lekker als leerling mee te kunnen dansen.
Op deze pagina wil ik jullie op de hoogte houden van wat we daar zoal dansen.
Je zult merken dat vele van deze dansen ook bij onze sheets staan, simpel omdat we allebei dezelfde smaak hebben en af en toe wat van elkaar “lenen”.

Helaas heeft Hannie nu aangegeven te willen stoppen met les geven zodat zij meer tijd kan besteden aan haar andere hobby’s. Op verzoek zet ik nu de groep voort en zullen we hier dus ook dansen gaan doen die we in Haarlem ook dansen wel zal ik hier aangeven welke dansen ik dan hier uitgelest heb. De groep en ik danken Hannie voor haar tomeloze inzet en enthousiasme en hopen haar nog geregeld op de lesavonden tegen te komen. Verder wensen we haar veel plezier met al haar andere hobby’s en clubjes.

NAAM/sheet

CHOREO/dansvideo

MUZIEK/muziek video

Eric Hutchinson – Bored to death